KONTAKTIRAJTE NAS

Hvala Vam što ste zainteresovani za naš smeštajni objekat u naselju Ždrelo. Za sva pitanja, rezervacije ili dodatne iformacije slobodno nas kontaktirajte putem telefona, e-pošte ili putem obrasca za kontakt. Naš tim će Vam rado pomoći i odgovoriti na sva Vaša pitanja. 

BOOKING

www.booking.com

EMAIL

kontakt@smestajzvezdanonebo.rs

FIKSNI TELEFON

012/330-737

MOBILNI TELEFON

064/31-68-796

Dragi gosti,

Želimo vas srdačno pozvati da nas posetite i boravite u našem predivnom smeštajnom objektu. Nudimo vam udoban i gostoljubiv ambijent koji će vaš boravak učiniti nezaboravnim. Naš smeštajni objekat u naselju Ždrelo nudi:

-Udobne sobe opremljene svim potrebnim sadržajima za vašu udobnost

-Prelepu otvorenu terasu na krovu sa spektakularnim pogledom na okolinu 

-Prijateljsko osoblje koje će se pobrinuti za sve vaše potrebe i pružiti vam topao doček

PITAJTE NAS

Imate li određena pitanja ili zahteve? Molimo ispunite obrazac ispod i javićemo Vam se u što kraćem roku.

  Hvala Vam što ste odabrali naš smeštajni objekat za Vaš odmor. Vaše zadovoljstvo je naš prioritet, stoga nas slobodno kontaktirajte za sve što Vam je potrebno kako biste uživali u boravku kod nas.

  ISTRAŽITE OKOLINU

  Dok boravite kod nas, imate priliku da istražite bogatstvo znamenitosti i atrakcija koje se nalaze u našoj okolini. Bez obzira da li ste ljubitelji prirode, kulture ili avanture, naša lokacija nudi nešto za svakoga. 

  Naše osoblje je tu da Vam pomogne kako biste organizovali posetu znamenitostima u okolini. Slobodno nas pitajte za preporuke, informacije i putne smerove. Vaš boravak kod nas je prilika da istražite i obiđete sve što naša destinacija ima da ponudi.

  kontaktirajte-banju

  Banja Ždrelo

  Na samo dva kilometra od našeg smeštaja nalazi se banja Ždrelo sa termomineralnim izvorima, bazenima otvorenog i zatvorenog tipa, aqua parkom i hotelskim smeštajem.

  kontaktirajte-gornjak

  Restoran Gornjak

  5 km udaljen od našeg smeštaja, restoran sa prenoćištem Gornjak, odmah pored istoimenog manastira, nudi domaću kuhinju i luksuzno opremljene sobe. 

  kontaktirajte-vrata-homolja

  Etno restoran Vrata Homolja

  Preko puta našeg smeštajnog objekta je etno restoran Vrata Homolja koji nudi domaće specijalitete, lokalna pića i dobru atmosferu u etno stilu.

  kontaktirajte-rajka

  Četiri kilometra udaljen od smeštaja nalazi se pastrmski ribnjak i riblji restoran sa specijalietima od ribe na rostilju.

  kontaktirajte-vukan

  Vrh Vukan

  Markirana planinarska staza na Homoljskim planinama duga 12 km vodi do vrha Veliki Vukan na 825 m i Mali Vukan na 752 m 

  kontaktirajte-vrelo

  Krupajsko vrelo

  Nešto malo dalje, na oko 20 km od nas, nalazi se na daleko poznato Krupajsko vrelo kao mesto na kome nastaje Krupajska reka.

  Vaša ocena je naša najbolja preporuka. Budite ljubazni i ocenite nas kako bismo mogli bolje da zadovoljimo Vaše potrebe.

  naša adresa

  Društvene mreže

  MB 67407075

  PIB 114217033