REZERVIŠITE VAŠ ODMOR

Ako želite da rezervišete smeštaj kod nas molimo vas da nas kontaktirate putem telefona ili emaila 

Dobro došli u Vaš dom daleko od kuće

SOBA 101

Soba broj 101 nalazi se u prizemlju objekta gde je i sama recepcija. Poseduje TV uređaj, frižider, klimatizovana je, prostrana i osvetljena sa francuskim ležajem i izlazom na terasu. Kupatilo je takođe prostrano i funkcionalno. U predsoblju kao i u samoj sobi postoji prostor predviđen za odlaganje garderobe. U sobi je strogo zabranjeno pušenje kao i unošenje kućnih ljubimaca.

SOBA 102

Soba broj 102 nalazi se u prizemlju objekta gde je i sama recepcija. Poseduje TV uređaj, frižider, klimatizovana je, prostrana i osvetljena sa francuskim ležajem i izlazom na terasu. Kupatilo je takođe prostrano i funkcionalno. U predsoblju kao i u samoj sobi postoji prostor predviđen za odlaganje garderobe. U sobi je strogo zabranjeno pušenje kao i unošenje kućnih ljubimaca.

APARTMAN 103

Apartman broj 103 nalazi se u prizemlju objekta gde je i sama recepcija. Poseduje TV uređaj, frižider, klimatizovan je, prostran i osvetljen. Ne poseduje kuhinju ali ima dnevni boravak sa izlazom na terasu i spavaću sobu sa francuskim ležajem i  sa  izlazom na posebnu terasu. Kupatilo je takođe prostrano i funkcionalno. U predsoblju kao i u dnevnoj i spavaćoj sobi postoji prostor predviđen za odlaganje garderobe. U apartmanu je strogo zabranjeno pušenje kao i unošenje kućnih ljubimaca.

SOBA 201

Soba broj 201 nalazi se na prvom spratu objekta. Poseduje TV uređaj, frižider, klimatizovana je, prostrana i osvetljena sa francuskim ležajem i izlazom na terasu. Kupatilo je takođe prostrano i funkcionalno. U predsoblju kao i u samoj sobi postoji prostor predviđen za odlaganje garderobe. Pored francuskog ležaja, u sobi se nalazi i pomoćni ležaj za jednu osobu. U sobi je strogo zabranjeno pušenje kao i unošenje kućnih ljubimaca.

SOBA 202

Soba broj 202 nalazi se na prvom spratu objekta. Poseduje TV uređaj, frižider, klimatizovana je, prostrana i osvetljena sa francuskim ležajem i izlazom na terasu. Kupatilo je takođe prostrano i funkcionalno. U predsoblju kao i u samoj sobi postoji prostor predviđen za odlaganje garderobe. U sobi je strogo zabranjeno pušenje kao i unošenje kućnih ljubimaca.

SOBA 203

Soba broj 203 nalazi se na prvom spratu objekta. Poseduje TV uređaj, frižider, klimatizovana je, prostrana i osvetljena sa francuskim ležajem i izlazom na terasu. Kupatilo je takođe prostrano i funkcionalno. U predsoblju kao i u samoj sobi postoji prostor predviđen za odlaganje garderobe. U sobi je strogo zabranjeno pušenje kao i unošenje kućnih ljubimaca.

APARTMAN 204

Apartman broj 204 nalazi se na prvom spratu objekta. Poseduje TV uređaj, frižider, klimatizovan je, prostran i osvetljen. Poseduje kuhinju sa trpezarijom, ima dnevni boravak sa dva ležaja koji se mogu rasklopiti za još 4 osobe i sa izlazom na terasu. Spavaća soba poseduje francuski ležaj i ima izlaz na posebnu terasu. Kupatilo je takođe prostrano i funkcionalno. U predsoblju kao i u dnevnoj i spavaćoj sobi postoji prostor predviđen za odlaganje garderobe. U apartmanu je strogo zabranjeno pušenje kao i unošenje kućnih ljubimaca.

SOBA 205

Soba broj 205 nalazi se na prvom spratu objekta. Poseduje TV uređaj, frižider, klimatizovana je, prostrana i osvetljena sa izlazom na terasu. Poseduje francuski ležaj i veći pomoćni ležaj tako da je pogodna za porodicu sa dvoje dece. Kupatilo je takođe prostrano i funkcionalno. U predsoblju kao i u samoj sobi postoji prostor predviđen za odlaganje garderobe. U sobi je strogo zabranjeno pušenje kao i unošenje kućnih ljubimaca.

SOBA 301

Soba broj 301 nalazi se na drugom spratu objekta. Poseduje TV uređaj, frižider, klimatizovana je, prostrana i osvetljena sa izlazom na terasu. Poseduje francuski ležaj i pomoćni ležaj tako da je pogodna za porodicu sa detetom. Kupatilo je takođe prostrano i funkcionalno. U predsoblju kao i u samoj sobi postoji prostor predviđen za odlaganje garderobe. U sobi je strogo zabranjeno pušenje kao i unošenje kućnih ljubimaca.

SOBA 302

Soba broj 302 nalazi se na drugom spratu objekta. Poseduje TV uređaj, frižider, klimatizovana je, prostrana i osvetljena sa izlazom na terasu. Poseduje francuski ležaj za bračni par. Kupatilo je takođe prostrano i funkcionalno. U predsoblju kao i u samoj sobi postoji prostor predviđen za odlaganje garderobe. U sobi je strogo zabranjeno pušenje kao i unošenje kućnih ljubimaca.

SOBA 303

Soba broj 303 nalazi se na drugom spratu objekta. Poseduje TV uređaj, frižider, klimatizovana je, prostrana i osvetljena sa izlazom na terasu. Poseduje francuski ležaj. Kupatilo je takođe prostrano i funkcionalno. U predsoblju kao i u samoj sobi postoji prostor predviđen za odlaganje garderobe. U sobi je strogo zabranjeno pušenje kao i unošenje kućnih ljubimaca.

APARTMAN 304

Apartman broj 304 nalazi se na drugom spratu objekta. Poseduje TV uređaj, frižider, klimatizovan je, prostran i osvetljen. Poseduje kuhinju sa trpezarijom, ima dnevni boravak sa jednim ležajem i foteljom koji se mogu rasklopiti za još 3 osobe i sa izlazom na terasu. Spavaća soba poseduje francuski ležaj i  ima izlaz na posebnu terasu. Kupatilo je takođe prostrano i funkcionalno. U predsoblju kao i u dnevnoj i spavaćoj sobi postoji prostor predviđen za odlaganje garderobe. U apartmanu je strogo zabranjeno pušenje kao i unošenje kućnih ljubimaca.

SOBA 305

Soba broj 305 nalazi se na drugom spratu objekta. Poseduje TV uređaj, frižider, klimatizovana je, prostrana i osvetljena sa izlazom na terasu. Poseduje francuski ležaj i pomoćni ležaj tako da je pogodna za porodicu sa detetom. Kupatilo je takođe prostrano i funkcionalno. U predsoblju kao i u samoj sobi postoji prostor predviđen za odlaganje garderobe. U sobi je strogo zabranjeno pušenje kao i unošenje kućnih ljubimaca.

UŽIVANJE NA VRHU

Naš smeštajni objekat u naselju Ždrelo ima jedinstvenu karakteristiku – prostranu otvorenu terasu koja se nalazi na krovu zgrade. Ova terasa je savršeno mesto za goste koji žele da se opuste na otvorenom i uživaju u predivnom panoramskom pogledu na okolinu. Otvorena terasa na krovu našeg smeštajnog objekta predstavlja jedinstvenu i atraktivnu opciju za goste koji žele da maksimalno iskoriste svoj boravak.

Neka ovo bude Vaše omiljeno mesto za uživanje.

soba-terasa-na-krovu-zdrelo
soba-terasa-na-krovu1-zdrelo

naša adresa

Društvene mreže

MB 67407075

PIB 114217033